pieredze.1s.lv

 Latviski По русский In English


Pierdze kulinārijā



Žuljēns bulciņā

Sastāvdaļas:

150 g siera

200 g vistas krūtiņas

250 g šampinjonu

1 mazs sīpols

1 g sāls, malti melnie pipari pēc garšas

1 tējk. miltu

2 ēd.k. krējuma

7 mazas, apaļas bulciņas 

Pagatavošana:

1. Fileju sagriezt mazos kubiņos, sasmalcināt sīpolu plānos pusgredzenos, sēnes notīrīt un sagriezt plānās šķēlītēs, smalki sarīvēt sieru.

2. Bulciņām rūpīgi nogriezt augšu, izņemt viduci, atstājot ne īpaši biezas sieniņas.

3. Sīpolus apbrūnināt uzsildītā eļļā, pievienot sēnes. Cept, kamēr šķidrums neiztvaiko. Pievienot atsevišķi uzceptu fileju, sāli, piparus, miltus un krējumu, samaisīt. Cept uz mazas uguns apmēram 2 minūtes, kamēr žuljēns sabiezē.

4. Uzkarsēt cepeškrāsni līdz 180 grādiem, piepildīt bulciņas ar siltu žuljēnu un pārkaisīt ar rīvētu sieru.

5. Cept, līdz siers izkūst.

 

Labu apetīti!
Ievietoja Nina Virele 10.04.2013


Komentāri (0)  |  2013-04-10 14:09  |  Skatīts: 4412x
- Pievienot komentāru:

Vārds:

Komentārs:

Drošības kods:

Atpakaļ